Hlavní obsah

Rocker v New Yorku postřílel kolegy z kapely za to, že ho vyhodili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Člen jedné íránské rockové skupiny postřílel v newyorském Brooklynu své tři kolegy a jednoho zranil. Útočník zřejmě reagoval na to, že ho vyhodili z kapely. Napsaly to v pondělí listy New York Post a Daily News s odvoláním na policejní zdroje. Útočící muž se pak zastřelil.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Podle listů šlo o skupinu The Yellow Dogs (Žlutí psi), která se objevila v roce 2009 v pořadu televize CNN o undergroundové rockové scéně v Teheránu. V roce 2011 přesídlili íránští rockeři do Spojených států a loni byl jeden z členů z kapely vyloučen, údajně kvůli krádežím peněz.

Yellow Dogs

Zmíněné newyorské listy uvedly, že útočník se ostatním kvůli vyhazovu pomstil. V noci na pondělí nalezli policisté v domě ve Williamsburgu v Brooklynu tři zastřelené muže a jednoho zraněného střelnou ranou do ruky.

Na střeše budovy byl nalezen střelec. Sebevraždu spáchal puškou, jíž postřílel své bývalé kolegy, uvedly policejní zdroje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám