Hlavní obsah

Policista mrštil zadrženou proti betonové lavici, roztříštil jí lebku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

Policistu z předměstí Chicaga zažalovala 47letá žena, kterou letos v březnu zadržela hlídka, jelikož opilá seděla za volantem svého vozu. Ženu, která po předvedení na policejní služebnu s policisty spolupracovala, strážník Michael Hart mrštil proti betonové lavici tak prudce, že jí roztříštil lícní kost a poškodil očnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Brutální jednání policisty zachytila kamera v celeVideo: LiveLeak.com

 
Článek

„Měla jsem roztříštěnou a posunutou lícní kost a poškozenou očnicovou dutinu. Na rukou jsem měla samou krev,“ popsala matka dvou dětí Cassandra Feuersteinová televizi CBS. Lékaři ženě museli kosti vyspravit titanovou destičkou.

Incident se udál letos v březnu na chicagském předměstí Skokie. Feuersteinová si sedla za volant poté, co pila alkohol. Tvrdí, že si to záhy uvědomila a s autem zaparkovala na okraji silnice, kde usnula. Policejní hlídka ji zadržela kvůli podezření na jízdu pod vlivem alkoholu.

Na videu ze služebny, které zveřejnila její obhájkyně Torri Hamiltonová, je patrné, že podezřelá s policisty spolupracovala. Nejprve jí policistka na cele provedla tělesnou prohlídku a vyzvala ji, aby si svlékla podprsenku, což Feuersteinová udělala.

Pak si ji policisté odvedli do hlavní místnosti k focení a odebrání biometrických údajů. V průběhu procedury ale najednou jeden z příslušníků zadrženou chytil prudce za paže a odtáhl zpět na celu, do níž ji prudce strčil. Feuersteinová v rychlosti naletěla hlavou přímo do betonové lavice.

Policie tvrdí, že se podezřelá policistovi Hartovi mezi futry vzepřela. Videozáznam to ale s jistotou neprokazuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám