Hlavní obsah

Policie v USA obvinila sériového vraha žen z Clevelandu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cleveland
Aktualizováno

Policie v americkém Clevelandu zveřejnila jméno muže, kterého podezřívá ze zabití tří Američanek, jejichž těla se našla na různých místech v odpadkových pytlích. Zadržený pětatřicetiletý Michael Madison, který je veden úřady jako sexuální delikvent, byl v pondělí formálně obviněn.

Foto: ČTK/AP

Michael Madison

Článek

Policie po prohledání 40 opuštěných domů a dalších míst ukončila pátrání po tělech případných dalších obětí domnělého mnohonásobného vraha. Muž se podle agentury AP prý inspiroval bývalým příslušníkem námořní pěchoty Anthonym Sowellem, kterému soud v roce 2011 uložil za zavraždění jedenácti žen trest smrti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie zadržela sériového vraha z ClevelanduVideo: Reuters

Nyní nalezené mrtvé ženy zemřely v posledních šesti až deseti dnech. V pátek policie nalezla první z nich v jedné z clevelandských garáží, zbývající dvě pak v sobotu. Jedno z těl bylo na zahradě, druhé ve sklepě prázdného domu. Místa, kde policie mrtvé ženy objevila, byla od sebe vzdálena 90 až 180 metrů.

Foto: Reuters

Garáž v Clevelandu, kde bylo nalezeno tělo jedné z obětí.

Policie prozatím příčinu smrti neoznámila. Úřad koronera uvedl, že těla byla ve „stadiu pokročilého rozkladu“. „Z tohoto důvodu bude identifikace a stanovení konečné příčiny smrti trvat několik dní,“ uvedl úřad.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám