Hlavní obsah

Americké diplomaty postřelili ve striptýzovém baru

– Caracas • Aktualizováno
Novinky, rei

Dva pracovníci velvyslanectví USA ve Venezuele se v úterý v hlavním městě Caracasu stali terčem střelby. Podle místní televize se incident udál ve striptýzovém baru, uvedla agentura AFP. Oba muži byli zraněni.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Striptýzový bar, ve kterém v Caracasu postřelili americké diplomatyVideo: Reuters

 
Článek

„Můžeme potvrdit, že tito dva příslušníci ambasády USA v Caracasu byli během incidentu v brzkých ranních hodinách zraněni. Lékaři nás informovali, že jejich zranění nejsou život ohrožující,“ prohlásil bez dalších upřesnění mluvčí amerického ministerstva zahraničí Patrick Ventrell.

Diplomatické zdroje později AFP potvrdily, že dvojice Američanů byla postřelena.

Foto: Jorge Silva , Reuters

Venezuelský voják na hlídce v Caracasu. Ilustrační foto

Podle venezuelských médií se jedná o vojenské atašé při ambasádě Roberta Ezequiela Rosase a Paula Marwina. Mluvčí Ventrell k tomu pouze řekl: „Rozumím tomu tak, že jsou zaměstnanci jiného vládního úřadu, nikoliv ministerstva zahraničí“.

Televize Globovision uvedla, že incident se udál v baru Antonela v obchodní čtvrti Chacao. Mezi hosty se údajně strhla hádka. Personál podniku AFP potvrdil, že se jedná o striptýzový bar pouze pro muže starší 30 let. Událost však odmítl komentovat. Jeden policejní zdroj řekl, že se střílelo už před barem.

Reklama

Výběr článků

Načítám