Hlavní obsah

Třetí osvobozená z Clevelandu se nevrátila domů

Právo, roš
Aktualizováno

Zatímco dvě ženy, které minulý týden v ohijském Clevelandu unikly po deseti letech z domu svého věznitele, se šťastně setkaly s rodinami, osud třetí osvobozené ženy, Michelle Knightové, obklopily záhady a její rodina stále neví, kde nyní je.

Rodina čeká na Michelle Knightovou, žena se k ní ale nevrátilaVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Bezprostředně po úniku ze spárů Ariela Castra (52) ji spolu s Ginou DeJesusovou a Amandou Berryovou policie odvezla na prohlídku do nemocnice, kde jako jediná zůstala déle, nejspíš do minulého pátku, kdy její propuštění oznámila mluvčí zařízení.

Dodala také, že Michelle má dobrou náladu a je vděčná za květiny, které jí předal Clevelandský fond odvahy, organizace, jež se ujala pomoci všem třem ženám. Šťastné shledání s rodinou však nenásledovalo ani o víkendu.

Foto: Mark Duncan, ČTK/AP

Babička Michelle Knightové (na invalidním vozíku) Deborah Knightová

Podle zdroje blízkého vyšetřování je „na bezpečném místě a v dobré pohodě“. Rozšířila se zvěst, že Michelle je v domě DeJesusových, a její babička se tam dokonce vypravila. Vnučku tam však nenašla. Spekuluje se, že příčinou jsou buď rodinné problémy, nebo zájmy probíhajícího vyšetřování.

Foto: John Gress, Reuters

Ariel Castro u soudu

Policie vyškrtla Michelle ze seznamu pohřešovaných už v listopadu 2003, protože vyšetřovatelé nenašli nikoho z blízkých, kdo by potvrdil, že je stále nezvěstná.

Přesto prý její případ nebyl odložen. Podle některých zpráv byla ještě před svým únosem kolektivně znásilněna.

Foto: Profimedia.cz

FBI u domu Ariela Castra, kde zadržoval tři ženy

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám