Hlavní obsah

V hotelové nádrži s pitnou vodou leželo 14 dní tělo mrtvé dívky

Zaměstnanci hotelu Cecil v Los Angeles objevili v úterý v nádrži s pitnou vodou tělo jednadvacetileté dívky. V nádrži ležela nejméně 14 dní. Hotel z cisterny přitom bral vodu, ta se používala v restauraci, lidé se v ní umývali a pili ji. Stěžovali si, že páchne.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V nádrži na pitnou vodu našli tělo pohřešované turistkyVideo: Reuters

 
Článek

Zaměstnanci začali nádrže kontrolovat až poté, co hosté upozorňovali na malý tlak vody.

"Udělalo se nám špatně poté, co nám řekli, co našli. Tu vodu jsme pili," řekl podle listu Guardian britský turista Michael Baugh. Právě on a jeho žena si stěžovali, že voda, kterou se sprchovali a čistili si s ní zuby, málo teče.

Úmrtí jednadvacetileté Kanaďanky Elisy Lamové je vyšetřováno jako podezřelé. Není jasné, zda do nádrže spadla nešťastnou náhodou, nebo se jednalo o vraždu. Dívka z Vancouveru byla v hotelu ubytovaná před několika týdny, pak zmizela. Naposledy ji viděli 31. ledna.

Foto: Reuters

Elisa Lamová zmizela poslední lednový den

Hotel má čtyři cisterny, každou o objemu 3800 litrů. Napouští se do nich voda z městského vodovodu. Není snadné se do cisteren dostat, jsou umístěny na střeše a leze se do nich po schodech. Dveře na střechu se zamykají.

Kavárna a restaurace, které vodu používaly, jsou nyní uzavřené a čekají na vyčištění. Hotel samotný je v provozu, zákazníky jen upozorňuje, že by neměli pít vodu z kohoutku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám