Hlavní obsah

Argentinka si na Valentýna vzala vraha své sestry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buenos Aires

Všeobecné pohoršení vzbudila ve své vlasti Argentinka, která se ve čtvrtek, na svátek zamilovaných, svatého Valentýna, provdala za muže odsouzeného za vraždu její sestry-dvojčete.

Argentinka se provdala za údajného vraha svého dvojčeteVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Rodina Edith Casasové (22) se jí snažila všemi způsoby zabránit, aby se provdala za Victora Cingolaniho, odsouzeného za vraždu její sestry Johany. Nechala ji podrobit třem psychiatrickým vyšetřením, lékaři je ale uzavřeli s tím, že je duševně zdravá a svéprávná. Ani soudy nic nezmohly.

Dvojici proto už nic nebránilo v tom, aby si při civilním obřadu v Pico Truncadu v patagonské provincii Santa Cruz mohla říci ´ano´.

Tělo Edithiny sestry Johany bylo nalezeno v polích v roce 2010. Začínající modelka byla zastřelena a Cingolaniho za to soud poslal na 13 let do vězení. Dalšího obviněného, Johanina tehdejšího partnera Marcose Diaze, čeká proces v květnu.

Edith ovšem věří, že je Cingolani nevinný, jak sám vždycky tvrdil. „Nezabil ji. Dříve či později vyjde z vězení a budeme šťastni,“ podotkla. „Měl jsem rád Johanu, ale miluji Edith, krásnou snoubenku, kterou si chci vzít,“ ujistil dříve odsouzenec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám