Hlavní obsah

Na celé inauguraci je nejdůležitější nový účes Michelle, tvrdí Obama

Nejdůležitější událostí inauguračních slavností ve Washingtonu je nový účes americké první dámy Michelle Obamové. Tvrdí to alespoň její manžel, prezident Barack Obama, a zdá se to potvrzovat i reakce amerických médií.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Michelle Obamová má nový účesVideo: Reuters

 
Článek

Obamová, která vystudovala práva na Harvardu a jako první dáma na sebe upozorňuje bojem za zdravý životní styl i smyslem pro módu, přešla minulý týden na nový účes. Poprvé se v něm objevila ve čtvrtek při svých 49. narozeninách a potom v neděli, když její muž skládal v Bílém domě prezidentskou přísahu. [celá zpráva]

Její nový vzhled ihned vyvolal řadu příznivých reakcí v módních sloupcích v novinách a pozadu nezůstal ani její muž. Na recepci se svými příznivci v neděli večer před pondělním inauguračním projevem řekl, že se mu nový účes líbí.

Foto: ČTK-AP/Reuters - Larry Downing

Michelle Obamová na levém snímku s původním účesem, na pravém s vlasy udělanými k příležitosti manželovy přísahy.

"Především, miluju Michelle Obamovou. A abych se vyslovil k nejdůležitější události víkendu, miluju její ofinu," řekl za potlesku a smíchu přítomných. "Vypadá dobře. Vždycky vypadá dobře."

V pondělí módní experti vyčkávají, jaký vzhled Michelle Obamová zvolí pro inaugurační projev svého muže na Kapitolu, následující přehlídku i na večerní inaugurační plesy.

Anketa

Jaký účes sluší Michelle Obamové víc?
Nový
80,3 %
Starý
19,7 %
Celkem hlasovalo 2001 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám