Hlavní obsah

Nenávidím hinduisty a muslimy, uvedla žena, která strčila cestujícího pod metro

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Newyorští policisté zadrželi 31letou ženu podezřelou z vraždy přistěhovalce v newyorském metru. Za to, že jej strčila pod jedoucí soupravu metra, byla v neděli obviněna z vraždy druhého stupně. Vraždu prý spáchala z nenávisti k hinduistům a muslimům.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Američanka, která srazila muže pod metro, hučela na novinářeVideo: Reuters

 
Článek

Obviněná Erika Mendézová byla vzata do vazby v Brooklynu poté, co policie po odvysílání záznamu z incidentu v televizi dostala anonymní tip na její osobu.

„Strčila jsem muslima pod vlak, protože nenávidím hinduisty a muslimy od roku 2001, když zničili dvojčata. Od té doby je mlátím,“ uvedla podle zprávy kanceláře okresního státního zástupce Mendézová.

Obětí jejího činu je šestačtyřicetiletý Sunando Sen pocházející z Indie. Podle policie však není jasné, zda byl muslimem, hinduistou či vyznával jakékoli jiné náboženství.

Podle svědků Mendézová ve čtvrtek přecházela po nástupišti metra v newyorské čtvrti Queens a něco si pro sebe mumlala. Když vlak přijížděl, strčila muže pod soupravu.

Minimální trest za vraždu druhého stupně je v New Yorku 20 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám