Hlavní obsah

Čtyři mrtví při střelbě v kadeřnictví na Floridě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Šestatřicetiletý muž dnes zabil tři ženy v kadeřnictví ve městě Casselberry v centrální části Floridy. Po střelbě odešel z místa činu a zastřelil se. Oznámila to místní policie.

Policisté na místě střelby v Casselberry v americkém státě Florida po střelbě v kadeřnictví, která si vyžádala čtyři mrtvé.

Článek

Podle policejní mluvčí šestatřicetiletý Bradford Baumet dopoledne vešel do kadeřnictví Las Dominicanas M & M a začal střílet. Tři ženy usmrtil a jednu zranil. Jedné se podařilo utéci, dvě se ukryly na toaletě.

Podle policie střelba souvisí s domácím sporem. Baumet se měl dnes objevit před soudem. Soud měl rozhodnout o žádosti manažerky kadeřnictví Marcii Santiagové, která chtěla, aby k ní měl Baumet zakázaný přístup.

Zatím není jasné, jaký byl mezi nimi vztah, ani jestli Santiagová je mezi oběťmi. Baumet po činu odešel do domu svého známého poblíž kadeřnictví, kde se zastřelil.

Zraněná žena je v nemocnici v nedalekém Orlandu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám