Hlavní obsah

Žena přilepila dvouleté dítě ke zdi a kopala do něj

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dallas

Matka z amerického Texasu dostala v pátek trest 99 let vězení za to, že brutálně týrala svou dvouletou dceru. Přilepila jí ruce ke zdi a pak ji bila. Její počínání mělo být trestem za to, že holčička neuměla chodit na nočník.

Elizabeth Escalonová u soudu brečela

 
Článek

Třiadvacetiletá Elizabeth Escalonová si může po třiceti letech zažádat o podmínečné propuštění.

"Tato matka představuje čisté zlo, dětem bude lépe bez ní,” řekla žalobkyně Eren Priceová po vynesení rozsudku. “Jejích pět dětí teď má šanci vést produktivní život.”

Advokát Escalonové ale tvrdí, že trest je přehnaný a že se odvolají.

Dvouletá dcera Jocelyn byla přilepena silným lepidlem ke zdi v září 2011 a ostatní děti ženy, která už byla v té době zase těhotná, se na to musely dívat.

Bití až do bezvědomí 

Dítě se podle obžaloby pomočilo a žena ho opakovaně mlátila a kopala. Matka obžalované Oefelia Escalonová vypovídala u soudu, že dítě našla a vzala ho do nemocnice. Lékaři pak objevili několik modřin na hlavě a obličeji. Zuřivá žena mlátila holčičku tak silně, že ta na okamžik upadla do bezvědomí.

Žalobce ukazoval u soudu fotky jejích zranění. “Celý ten obraz byl šokující,” řekla doktorka Amy Bartonová, pediatrička z Dallasu, která u soudu těžko zadržovala slzy. “Vídám hodně dětí a tohle byl jeden z nejvíce šokujících případů, co jsem kdy viděla.”

Reklama

Výběr článků

Načítám