Hlavní obsah

V jezeře Ontario plaval kufr s mrtvolou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toronto

V Ontarijském jezeře u břehu poblíž Toronta byl nalezen kufr s lidským torzem ve stádiu značného rozkladu. Zatím se ani nepodařilo určit pohlaví oběti, to má zjistit až čtvrteční pitva, uvedla kanadská policie.

Foto: Profimedia.cz

Kanadská policie. Ilustrační foto

Článek

Torontský policejní detektiv Les Dunkley novinářům řekl, že kufr plující na jezeře ve vzdálenosti 2,5 kilometru od břehu uviděli lidé na lodičce a přitáhli ho ke břehu, kde ho policie otevřela.

Zatím není možné říci, zda se nejedná o tělo zavražděné ženy Liu Guang Huy. Minulý měsíc byla na různých místech u Toronta včetně řeky objevena postupně její hlava, chodidla, ruce kyčel a paže, tělo však chybí. [celá zpráva]

Z vraždy je podezřelý její expřítel, kterého už policie obvinila.

Dunkley dodal, že netuší, proč policie v Kanadě letos nachází tolik rozčtvrcených lidských ostatků. Minulý týden bylo u paty Niagarských vodopádů objeveno ženské torzo; jeho souvislosti s případem Liu policie vyloučila.

Tyto případy přitahují mimořádnou pozornost poté, co byl letos kanadský pornoherec Luka Magnotta obviněn z vraždy a rozřezání čínského studenta v Montrealu. Části jeho těla pak posílal politickým stranám a školám. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám