Hlavní obsah

Školáci šikanovali spolužáka za asistence vyučujícího

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodiče 13letého školáka z amerického státu Washington podali podnět na policii kvůli šikaně svého syna. Hocha v únoru spolužáci vláčeli po třídě, malovali mu na nohy a cpali do úst ponožky. Pomáhal jim i učitel, který si v jednu chvíli dokonce na hocha sedl. Videozáznam pořízený mobilem jednoho školáka se objevil na veřejnosti teprve nyní, informoval server Huffington Post.

BEZ KOMENTÁŘE: Děti šikanovaly spolužáka, přidal se k nim i učitel

 
Článek

Událost se stala ve škole v městečku Gig Harbor. Martyrium 13letého hocha trvalo čtvrt hodiny. Přihlížel mu učitel John Rosi, komentoval ho a nakonec si na šikanovaného sedl, přičemž si ulevil. Rosi ve třídě suploval a v dané chvíli měl vyučovat matematiku a literaturu. Vedení Rosiho hájí. Tvrdí, že za svoji úctyhodnou kariéru udělal jedinou chybu. Trest za ni je podle vedení přiměřený.

Škola později učiteli kvůli incidentu nezaplatila deset odpracovaných dnů. Rodiče školáka ale žádají policejní vyšetření události, vadí jim, že škola záležitost policii neohlásila. Chlapec, jehož rodiče mezitím přehlásili na jinou školu, podle jeho otce Randalla Kinneyho utrpěl vážnou psychickou újmu a dokonce se chtěl zabít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám