Hlavní obsah

Jestli znovu zvolí Obamu, čeká USA občanská válka, varoval soudce z Texasu

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S neobvyklým názorem na vývoj ve Spojených státech v případě, že prezidentský úřad v podzimních volbách obhájí demokrat Barack Obama, přišel jeden okresní soudce z Texasu. V úterním rozhovoru pro televizi Fox34 News prohlásil, že USA čeká občanská válka.

Foto: WN.com

Soudce Tom Head

Článek

Soudce Tom Head z města Lubbock hájil ve svém vystoupení myšlenku zvýšit daně. V té souvislosti prohlásil, že by v budoucnu mohlo být třeba víc peněz od daňových poplatníků například na policii. Zvlášť pokud bude v listopadu znovu zvolen Obama, bude podle něj nutné například najmout zástupce pro šerifa.

Head vlastně očekává od Obamy vlastizradu. „Pokusí se předat suverenitu Spojených států Organizaci spojených národů a co nastane pak? Teď mluvím o nejhorším scénáři: občanské nepokoje, občanská neposlušnost, možná občanská válka,“ prohlásil soudce Head.

„Nebavíme se jen o pár výtržnostech a demonstracích, mluvíme tady o tom, jak města jako Lexington nebo Concord volají: chopte se zbraní a odstraňte toho chlápka. A co se stane, když toto udělá veřejnost? Pošle sem vojáky OSN. Já je v okrese Lubbock nechci, OK? Takže se postavím jejich obrněnému vozidlu a řeknu jim: ‘Sem nepojedete‘,“ pokračoval v divokých scénářích soudce.

Dodal, že záležitost už řešil s šerifem. „Řekl jsem: ‘Podpoříš mě?’ Řekl, že ano. Nechci tady nějaké zelenáče. Chci vycvičené, vyzbrojené a zkušené důstojníky.” Šerifa Kellyho Rowa kontaktoval zpravodajský server Lookout. Šerif prohlásil, že se soudcem Headem o ničem podobném nemluvil.

Head později uvedl, že jeho slova byla vytržena z kontextu. Dodal ale: „Mám svoje názory na to, co se pokusí udělat, zůstanou-li u moci. A musím se na to připravit."

Reklama

Výběr článků

Načítám