Hlavní obsah

Řidič úmyslně najel do chodce, katapultoval ho do vzduchu a ujel

Novinky, Tereza Seidlová
Buena Park

Bezpečnostní kamery ve městě Buena Park v Kalifornii natočily řidiče, který úmyslně najel vozidlem do chodce, katapultoval ho do vzduchu a z místa nehody ujel. Dvacetiletý sražený mladík utrpěl lehká zranění. Po pachateli policie stále pátrá.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič úmyslně najel do chodce a ujelVideo: Reuters

 
Článek

Nehoda se odehrála, když mladý Američan přecházel se svým bratrem křižovatku. Do muže náhle nabouralo stříbrné Mitsubishi, vymrštilo ho do vzduchu a pokračovalo dál v jízdě. Zraněného okamžitě převezli do nemocnice, odkud byl později propuštěn pouze s odřeninami a modřinami.

Po pachateli zatím policie neúspěšně pátrá. Ačkoliv bratr zraněného hned po nárazu za odjíždějícím vozem vyběhl, nestihl se prý podívat na poznávací značku. „Nemáme žádné stopy, které by nás dovedly k motivu pachatele, domníváme se ale, že nešlo o náhodu,“ řekl serveru The Daily Mail vyšetřovatel Andy Luong. Policie zároveň uvedla, že zraněný i jeho bratr odmítají s vyšetřovateli spolupracovat a tvrdí, že neví, kdo mohl za útokem stát.

Policie teď pátrá po hubeném muži hispánského původu a jeho spolujezdkyni s drdolem, základní rysy obou podezřelých pořídila z videozáznamu. Případ šetří jako útok se smrtelnou zbraní.

Reklama

Výběr článků

Načítám