Hlavní obsah

Na pohřbu u Atlanty zastřelili dva lidi

Atlanta

Dva lidé byli zabiti a dva zraněni, když neznámý muž začal střílet po účastnících pohřbu devatenáctiletého Ryana Guidera, který byl zabit minulý týden. Zatím není známo, co bylo motivem útoku v městečku Stone Mountain u Atlanty.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Mluvčí policie Mekka Parishová, uvedl, že neznámý muž přišel na parkoviště, kde byli účastníci pohřbu, a začali střílet.

„Každý s sebou praštil na zem,“ řekl CNN jeden ze svědků a dodal: „Všichni křičeli, řvali a utíkali.“ Chris Collier sdělil AP, že se schoval v křoví: Byl jsem opravdu vyděšen, myslel jsem, že všichni zemřeme.“ Jiní se ukryli pod auty.

Pastor Kenneth Samuel řekl: „Byly vypáleny výstřely a policie obklíčila kostel. Byl jsem šokován, tím, co se stalo.. Zrovna jsem skončil oslavnou řeč a snažil se co nejlépe hovořit k mnoha teenagerům o hodnotě života.“

Podle pastora se pohřbu účastnilo několik se set lidí.

Podle Parishové účastníci pohřbu střelbu opětovali a útočníka zabili, podle rozhlasové stanice WSB ale police stále pátrá po střelci. Identita obětí nebyla zveřejněna.

Guider byl zabit při loupeži. Zabil ho Marcus D. Ventress. Ventress ale není mezi šesti lidmi, kteří byli zadrženi po střelbě před kostelem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám