Hlavní obsah

Auto v plné rychlosti projelo na červenou a převrátilo autobus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

St. Louis

Smrt dvou mladých lidí si v americkém St. Louis vyžádala zběsilá jízda rušnou křižovatkou na červenou. Událost se stala v sobotu. Vůz ve vysoké rychlosti narazil do autobusu a převrátil ho na bok.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto vjelo do křižovatky plnou rychlostí na červenouVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Řidič, který projížděl na červenou, nehodu stejně jako spolujezdec přežil a skončil v poutech. Nehodu nepřežili 19letá Daionsha Scottová a o dva roky starší Morion Robinson, kteří byli na zadním sedadle auta. Autobus, do něhož vůz narazil, byl prázdný. Zranění jeho řidiče nebyla vážná.

„Pořád mám tu chvíli před sebou, vidím ho se všemi těmi hadičkami v puse, jak bojuje o život,“ popsala Robinsonova matka synův marný zápas o přežití. Robinson byl po nehodě naživu, zemřel později v nemocnici.

Rozhořčení příbuzní žádají vysoký trest pro řidiče, jehož jméno média nezveřejnila. Nevěří jeho tvrzení, že ho honilo jiné auto. Řidič ale může hovořit pravdu - na videozáznamu se krátce po nehodě, kdy má havarované auto stále červenou, objevuje další vůz, který rovněž nedovoleně vjíždí do křižovatky, odbočuje doprava a z místa nehody odjíždí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám