Hlavní obsah

Hlídání devítileté dívky skončilo brutální vraždou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fort Wayne

Policie v americkém státě Indiana zatkla 39letého muže, který měl před Vánocemi hlídat tři dcery své sousedky, jež onemocněla. Z dosud neznámého důvodu minulý pátek nejstarší z dívek, devítiletou Aliahnu Lemmonovou, brutálně napadl, ubil cihlou, její tělo rozčtvrtil a tělesné části schoval do mrazáku. Informovala o tom agentura AP.

Článek

Policisté později zjistili, že zadržený Michael Plumadore byl už dříve trestán ve státech Florida a Severní Karolína, mimo jiné za napadení.

Plumadore se k zabití devítileté Aliahny přiznal. Policisté při prohlídce u něj doma ve Fort Wayne našli v mrazáku v plastových pytlích dívčinu hlavu a končetiny. Ostatních tělesných částí se muž zbavil v sousedství domu.

Aliahna a dvě její mladší sestry pobývaly v Plumadoreho domě, protože jejich matka onemocněla. Není jasné, kde byly v době vraždy mladší dívenky.

Plumadore v neděli místním novinám tvrdil, že Aliahna z jeho domu zmizela, když si jednoho rána odskočil koupit cigarety, zatímco děti spaly. Záznam z bezpečnostní kamery na čerpací stanici, kde si měl zadržený cigarety kupovat, ale prokázal, že tam Plumadore nebyl. Vyšetřování události pokračuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám