Hlavní obsah

Američan střílel v Hollywoodu po řidičích, natočil ho svědek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Šestadvacetiletý Tyler Brehm v pátek střílel v centru Hollywoodu u Sunset Boulevardu v ulici Vine po okolo projíždějících řidičích. Zranil tři lidi, v kritickém stavu zůstává ředitel hudebního vydavatelství John Atterberry, kterého kulka zasáhla do čelisti, uvádí CBS. Střelbu zachytil na video Christopher Johns.

Článek

Johns nic neriskoval, střelbu natočil ze svého okna bytu ve čtvrtém patře. Dokonce se střelcem mluvil. Brehm po něm chtěl, aby zavolal sanitku a sehnal mu munici. Johns na něj křičel: „Proč si nepřijdeš sem nahoru?“ Snažil se střelce znervóznit.

Brehm vystřelil asi dvacet ran. Zasáhl tři lidi. Krátce poté ho zabili na místě činu dva policisté v civilu. [celá zpráva]

Při střelbě trefil jednoho muže do stehna, dalšího pořezalo sklo v obličeji. Nejvážnější zranění utrpěl Atterberry, který působil jako promotér a manažer v hudebním vydavatelství. Spolupracoval s Brandy, Spice Girls i Jessikou Simpsonovou. Podle CNN byl zasažen vícekrát nejen do obličeje, ale také do hrudníku.

Až druhý den policisté zjistili, že útočníkem byl Tyler Brehm. Při výslechu rodiny se jim podařilo zjistit i pravděpodobný motiv. S Brehmem se před necelými čtrnácti dny rozešla 24letá Alicia Alligoodová. Pár hodin před střelbou jí zavolal, že ji miluje. Poslal jí i několik SMS.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám