Hlavní obsah

Falešná doktorka zvětšovala pacientkám hýždě směsí cementu a lepidla

Miami

Floridským úřadům se v posledních dnech přihlásilo několik obětí ženy, která předstírala, že je doktorkou a prováděla operace, při nichž pacientkám zvětšovala hýždě toxickou směsí cementu, lepidla a tmelu užívaného k opravám pneumatik. Informovala o tom agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Oneal Ron Morrisová

Článek

Oneal Ron Morrisová, která se podle policie narodila jako muž, ale považuje se za ženu, byla v pátek po téměř ročním pátrání zatčena. Nyní čelí obvinění z těžkého ublížení na těle a provozování lékařské praxe bez oprávnění.

Jednou z obětí dnes třicetileté Morrisové se v květnu 2010 stala žena usilující o práci v nočním klubu, která chtěla zvýraznit křivky svého pozadí. Úkon, za nějž zaplatila 700 dolarů, jí ale místo přitažlivé postavy přinesl vážné zdravotní problémy, kvůli nimž musela podstoupit několik operací.

Morrisová ovšem nebezpečné praktiky zkoušela i sama na sobě.

Foto: Profimedia.cz

Oneal Ron Morrisová

Floridským zdravotním úřadům se již přihlásilo i několik dalších obětí, kterým Morrisová způsobila životu nebezpečná zranění. Podle úřadů může být falešná doktorka, která stejný zákrok provedla i na sobě, součástí nelegální skupiny, jež na jihu Floridy provádí plastické operace. Nedají se proto prý vyloučit zatčení dalších osob.

Reklama

Související články

Indičtí muži si zamilovali plastiku pozadí

Mezi ženskými zákaznicemi, mířícími v Indii na plastiku svého pozadí, začínají přibývat muži. Na sedm žen připadají dva muži, kteří si přicházejí zkrášlit...

Žena zemřela po vpíchnutí silikonu do hýždí

Americká policie vyšetřuje smrt 20leté ženy, která v úterý zemřela v nemocnici ve státě Pensylvánie poté, co v hotelovém pokoji podstoupila kosmetický zákrok,...

Výběr článků

Načítám