Hlavní obsah

Zaměstnanec fastfoodu surově zbil zákaznice kovovou tyčí

CNN, Zdeněk Rejšek

Hádka v prodejně newyorského rychlého občerstvení se ve středu 12. října zvrtla v brutální útok na dvě mladé ženy. Vše zachytila kamera, kterou měl na mobilním telefonu jeden z návštěvníků. Napadené ženy skončily po incidentu s vážnými zraněními v nemocnici.

Článek

Dvě ženy, kterým se nelíbilo, že mají zaplatit 50 dolarů za objednané jídlo se s pokladníkem fastfoodu na newyorské West Street 3 nejprve začaly hlasitě dohadovat. Jedna z nich se poté naklonila přes pult a dala muži za pultem facku.

Čtyřiadvacetiletá Darbeau Deniseová a její kamarádka Rachael Edwardsová, následně přeskočily pult a začaly 31letého Rayona McIntoshe pronásledovat do míst, kde se připravují hamburgery. V tu chvíli se proti nim McIntosh vyřítil s kovovou tyčí v ruce a začal obě ženy surově mlátit.

Pokaždé, když se pokusily ženy zvednout ze země, začal je McIntosh znovu bít. Celý incident trval zhruba minutu a během té doby zasadil McIntosh oběma ženám minimálně deset ran tyčí.

Obě ženy utrpěly zranění na hlavě a v obličeji. Jedna z nich má navíc zlomenou ruku a frakturu lebky. Oběma nyní hrozí obvinění z výtržnictví.

Rayon McIntosh je v současné době ve vazbě a musí zaplatit kauci 40 000 dolarů. Před soudem by měl stanout 18. října. Po napadení byl McIntosh majitelem provozovny z práce ihned vyhozen. McIntosh byl v roce 2000 odsouzen za zabití, nyní je obviněn z těžkého ublížení na zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám