Hlavní obsah

Žena si píchla do obličeje horký hovězí tuk a zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

Třiašedesátiletá Janet Hardtová zemřela poté, co si píchla do obličeje horký hovězí tuk. Najednou pocítila v obličeji obrovskou horkost a rozhodla se vyhledat lékařskou pomoc. V nemocnici zkolabovala a lékaři jí už nemohli pomoci.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Třiašedesátiletá Američanka před lety propadla plastické chirurgii. Operace upravující její vzhled podstupovala pravidelně. Pak ji ale napadlo, že ušetří a bude si drobnější zákroky provádět sama. Injekcí si začala rýhy v obličeji vyplňovat zahřátým hovězím tukem.

Podle přítelkyně si Hardtová krátce před smrtí píchla injekci s horkým tukem do oblasti kolem úst a brady. To ale neprovedla poprvé. Najednou začala cítit, že má tvář v jednom ohni a proto utíkala pro pomoc do nemocnice. Tam zkolabovala a zemřela.

Pitva však ukázala, že žena zemřela na bakteriální infekci způsobenou oslabenými stěnami tlustého střeva. Injekce tak podle lékařů nevedly přímo k její smrti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám