Hlavní obsah

Herečka Winsletová vynesla z hořícího domu matku multimilionáře Bransona

Novinky,
Londýn
Aktualizováno

Britská herečka Kate Winlestová byla jednou z dvaceti lidí, kteří museli v pondělí ráno utíkat z hořícího domu britského multimilionáře Richarda Bransona. Pomáhala vynést z domu jeho devadesátiletou matku. Dům na britských Panenských ostrovech začal hořet po zásahu bleskem během bouře, která se oblastí prohnala, uvedla BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Požár domu Richarda BransonaVideo: Reuters

 
Článek

Richard Branson, který původně začínal jako vydavatel desek a později se prosadil i v oblasti letecké dopravy a nyní plánuje i dopravu lidí do kosmu, uvedl, že dům oheň zcela zničil. On sám v něm nebyl, byl v jiné nemovitosti poblíž. Uvedl, že všech dvacet osob vyvázlo bez zranění.

V domě byla Bransonova devadesátiletá matka Eve i jeho 29letá dcera Holly. „Byla tam Kate Winslettová, její přítel a její rodina, “ řekl boháč, který herečce podle SkyNews poděkoval: "Mnoho díků patří Kate Winsletové, že pomohla vynést mojí matku z hlavního domu do bezpečí."

Foto: Profimedia.cz

Kate Winsletová

K požáru Richard Branson sdělil: „Měli jsme tu skutečně silnou tropickou bouři s větry o rychlosti 140 kilometrů za hodinu. Mohutný blesk zasáhl dům kolem čtvrté hodiny ráno.“

Branson uvedl, že s evakuací hostů pomáhal i jeho syn Sam.

Foto: Profimedia.cz

Dobrodruh Richard Branson není troškař...

Bransona požár tvrdě postihl: „Hlavní budova je zcela zničená a oheň ještě není dohašený, Moje kancelář byla v domě a já jsem přišel o tisíce fotografií, což je velmi smutné.“ Branson, který nadělal první jmění na deskách Mika Oldfielda a Sex Pistols, je také dobrodruh, mimo jiné podnikal lety v balónu a soupeřil s dnes už zesnulým Stevem Fossettem. Má také stáj závodních vozů.

Branson ale plánuje dům vystavět znovu. Počítalo se s tím, že se tam provdá Bransonova dcera za lodního brokera Freddieho Andrewse.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám