Hlavní obsah

Žena přepadla do popelnice a udusila se v ní

– Columbus
Novinky, rei

V Toledu v americkém státě Ohio v pátek zemřela 62letá žena, která šla odpoledne vynést odpadky. Poté, co otevřela popelnici, ztratila rovnováhu a do popelnice přepadla. Sama se z ní bez pomoci nedostala a pomoc se nedostavila. Žena se udusila, potvrdil úřad koronera okresu Lucas County.

Článek

Sheilu Decosterovou objevil v umělohmotném koši o objemu téměř 300 litrů už mrtvou její o 19 let mladší manžel, když se okolo 17. hodiny místního času vrátil z nákupu. Když uviděl z popelnice trčet nohy, nevěřil svým očím. „Podíval jsem se doleva a myslel jsem si, že to je figurína. Pak jsem třásl jejíma nohama a volal její jméno, věděl jsem, že odešla,“ řekl otřesený muž místnímu listu Toledo Blade.

Žena k popelnici vyrazila jen v pyžamu. Mrtvá tedy zřejmě byla již v dopoledních hodinách. Její pantofle manžel našel vedle při vchodu do domu.

Decosterová buď ztratila rovnováhu při vysypávání odpadků, anebo když se snažila z popelnice něco vylovit.

„Můžete se zadusit během pár minut,“ řekla stanici BBC zástupkyně úřadu koronera Diane Barnettová s tím, že na těle Decosterové byly šrámy, z nichž je patrné, že se snažila popelnici rozhoupat a převrátit, aby se mohla dostat ven.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám