Hlavní obsah

Muž napadl reportéra v živém vysílání kvůli případu týrání zvířat

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filadelfie

Reportér Chris O´Connell a kameraman Dave Edwards v úterý večer právě natáčeli reportáž k bizarnímu případu s naháčem a týranými zvířaty, když je v přímém přenosu napadl muž. Oba dva pracovníci televize Fox 29 jsou ale naštěstí v pořádku.

Článek

V úterý v deset hodin večer natáčel reportér O´Connell s kameramanem Edwardsem reportáž z domu v ulici Shunk Street ve Filadelfii v americké Pensylvánii, kde právě probíhala policejní razie. Najednou je napadl muž, ze kterého se později vyklubal syn majitele domu.

Objevil se během živého vstupu a zaútočil na O´Connella, zatímco se mu v tom Edwards snažil zabránit. Muž byl zatčen dřív, než stačil někomu ublížit. V současné době je ve vazbě a čelí obvinění z napadení a bránění se zatčení.

Hrozivý případ týrání zvířat

Pracovníci z organizace na ochranu zvířat SPCA uvedli, že se i bez toho napadení jedná o jeden z nejpodivnějších případů týrání zvířat, se kterým se kdy setkali. Když totiž vtrhli do domu, čekal na ně hrůzný nález. Vedle šesti mrtvých psů, uhynulých želv a leguánů, tam našli také kohouty, živého psa a více než metr velkého aligátora.

Policie údajně sledovala tento dům už několik let, ale navzdory stížnostem sousedů se jim nikdy nepodařilo sehnat povolení k prohlídce. To se ovšem změnilo právě v úterý 26. července, kdy byl majitel nalezen, jak sedí nahý na své zahradě a vedle měl mrtvého leguána, uvedl zpravodajský portál My Fox Philly.

Reklama

Výběr článků

Načítám