Hlavní obsah

Teenager na Floridě ubil rodiče kladivem a svolal do domu večírek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tallahassee

Policie v americkém státě Florida v pondělí odpoledne obvinila 17letého Tylera Hadleyho z vražd druhého stupně. Hoch o víkendu kladivem ubil svoje rodiče, ukryl jejich těla v ložnici a uspořádal v domě večírek, kterého se zúčastnily desítky lidí, uvedla stanice CNN.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Chlapec nejdříve v sobotu po poledni na sociální síti Facebook pozval známé na večírek v rodinném domě v Port St. Lucie, načež vzal přes 55 centimetrů dlouhé kladivo a na chodbě ranami do hlavy a dalších částí těla ubil svoji matku Mary-Jo a otce Blakea. Těla pak odtáhl do ložnice, kde je ukryl. „Použil k tomu knihy, šanony, ručníky a vůbec všechno, co v domě našel,“ oznámil mluvčí kanceláře okresního šerifa Tom Nicholas.

K večerní oslavě se pak po 21. hodině postupně sešlo až šest desítek hostů, mezi nimiž se začalo šeptat, že Hadley možná zabil své rodiče. Není jasné, zda těla někdo z nich spatřil. Policie nicméně dostala nad ránem anonymní vzkaz, na jehož základě se do domu dostavila za nedělního svítání.

Hadley byl podle policistů viditelně nervózní a hlídce řekl, že rodiče odjeli z města. Policisté však našli jak těla zavražděné matky s otcem, tak vražednou zbraň ležící mezi nimi. „Místo činu hovořilo jasně, že to bylo bezmilostné, brutální zabití,“ poznamenal policejní kapitán Don Kryak.

Mladík odmítá vypovídat, a není tudíž jasné, co ho k vraždě přimělo. Soudce zamítl jeho propuštění na kauci a hoch bude souzen jako dospělý.

Reklama

Výběr článků

Načítám