Hlavní obsah

V mrazáku podezřelého Američana našli kusy těla zmizelého chlapce

New York

Newyorská policie obvinila ve středu z vraždy 35letého Leviho Arona. V jeho lednici byly nalezeny lidské ostatky. Patřily osmiletému zmizelému Leibymu Kletzkymu. Podle policie z výpovědi obviněného plyne, že má smrt chlapce na svědomí, uvedla CNN.

Článek

Policejní komisař Ray Kelly ve středu večer uvedl, že detektivové našli v mrazáku v podkrovním bytě třípatrového domu ve čtvrti Borough Park lidské ostatky. Další pak objevili v popelnici vzdálené asi pět kilometrů od domu v černém igelitovém pytli nacpaném ve vyhozeném zavazadle.

Kletzky byl pohřešován od pondělí. Nevrátil se z denního tábora domů. Během cesty dlouhé sedm bloků zabloudil a obviněného se ptal na cestu. Oba pak pokračovali spolu. Arona zachytila kamera, jak přichází do ordinace zubaře. Chlapec na něj čekal venku sedm minut.

Zrádná návštěva zubaře

Identitu podezřelého se podařilo zjistit právě díky návštěvě u zubaře z karty, kterou tam měl.

Policie se pak rozhodla prohledat Aronův byt. Na madlu mrazáku byla ještě patrná krev. V něm bylo prkýnko, tři zakrvácené nože a kusy lidského těla.

Aron svou oběť zřejmě neznal. Pravděpodobně ani nechtěl původně chlapce zabít, jen ho unesl. Když se ale rozšiřovalo pátrání, propadl panice a zlikvidoval ho.

Muž má už policejní záznam z minulosti. Loni močil na veřejnosti. Není jasné, zda čin měl sexuální podtext.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám