Hlavní obsah

Mrtvola ženy ležela v městském bazénu dva dny bez povšimnutí

Fall River

Policie v americkém státě Massachusetts vyšetřuje okolnosti smrti 36leté ženy, která se v neděli utopila na koupališti ve Fall River. Její tělo bylo v bazénu objeveno až po dvou dnech. Lidé přitom bazén po celou dobu využívali.

Článek

Šestatřicetiletá matka pěti dětí Marie Josephová se z vody nevynořila po jízdě na tobogánu. Jeden chlapec to údajně nahlásil zaměstnancům koupaliště. Mrtvolu nicméně našla až po 58 hodinách skupina teenagerů, kteří do areálu tajně vnikli v noci.

Podle svědectví nebyla voda ve čtyři metry hlubokém bazénu z nejprůzračnějších, což může být důvodem, proč mrtvolu v bazénu nikdo neviděl. Ženiny přátelé si mysleli, že odešla domů.

Úřady nyní čelí kritice veřejnosti. Uzavřely desítky bazénů v celém státě, propustily dvojici zaměstnanců ve Fall River a snaží se lidi, kteří koupaliště po neděli navštívili, ujistit, že nebylo ohroženo jejich zdraví.

„Chci ujistit veřejnosti, že jakkoliv to je znepokojující událost, žádná zdravotní rizika v souvislosti s ní nehrozila,“ prohlásila Lauren Smithová ze státního zdravotnického úřadu s tím, že voda v bazénu je chlorovaná.

Reklama

Výběr článků

Načítám