Hlavní obsah

Chávez se objevil na fotkách a videu s Castrem

Caracas

Kubánská a venezuelská vláda v úterý zveřejnily nové fotografie a videonahrávku prezidenta Venezuely Huga Cháveze, který hovoří s kubánským vůdcem Fidelem Castrem. Podle Caracasu mají snímky, vysílané kubánskou televizí v úterý večer, uklidnit venezuelský lid, aby se nestrachoval o Chávezovo zdraví.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Kubánská televize odvysílala záběry Fidela Castra s Hugo ChávezemVideo: Reuters

 
Článek

Oba státníci se na snímcích procházeli, Chávez byl po plánované operaci. Podle agentury Reuters nebylo bezprostředně jasné, kdy byly nahrávky a fotografie pořízeny, ale Chávez vypadal lépe než na sérii snímků, zveřejněných krátce po jeho operaci v pánevní oblasti 10. června.

Na některých fotografiích sedí venezuelský prezident naproti Castrovi a vedle něj je jeho dcera María Gabriela. Na dalších je šestapadesátiletý Chávez zachycen při procházce na volném prostranství, doprovázen bývalým kubánským vůdcem. Oba muži měli na sobě sportovní oblečení a na některých obrázcích se společně rozčilovali nad novinami.

Foto: Reuters

Hugo Chávez s dcerou Maríou Gabrielou hovoří s Fidelem Castrem.

"Pro všechny, kteří spekulovali o prezidentově zdraví, zde ho máte," komentoval zveřejnění fotografií ministr pro informace venezuelské vlády Andres Izarra.

Reklama

Související články

Cháveze na Kubě operovali

Venezuelský prezident Hugo Chávez se na Kubě zotavuje po operaci, kterou zde podstoupil minulý týden, informovala televize Telesur. Lékaři Chávezovi odstranili...

Výběr článků

Načítám