Hlavní obsah

Exmanžel Schwarzeneggerovy milenky chce soud: Otcovství hodili na mě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žalobu kvůli zfalšovanému rodnému listu chce podat na Arnolda Schwarzeneggera bývalý manžel jeho milenky, s níž hollywoodský herec a exguvernér státu Kalifornie zplodil nemanželské dítě.

Foto: Reuters

Mildred Patricia Baenaová

Článek

Jak napsala agentura AFP, Kolumbijec Rogelio Baena byl ženatý s Mildred Patricií Baenaovou, která pracovala jako služka v domácnosti Schwarzeneggera a jeho manželky Marie Shriverové. Teprve nyní se ale dozvěděl, že třináctiletý syn narozený v jeho manželství s Mildred, je ve skutečnosti Schwarzeneggerovým nemanželským dítětem.

Rogelio Baena je v chlapcově rodném listu uvedený jako otec. Právníci mu prý sdělili, že pokud Schwarzenegger a Mildred Baenaová věděli, že tato skutečnost není pravdivá, dopustili se tím spiknutí s cílem zfalšovat veřejný dokument, což je v Kalifornii vážný trestný čin.

S manželkou se Rogelio Baena rozešel po deseti letech manželství v říjnu 1997, jen několik týdnů po narození chlapce. O rozvod ale pár požádal až v únoru 2008. Nyní padesátiletá Mildred Baenaová pracovala pro Schwarzeneggera a Shriverovou 20 let.

Třiašedesátiletý Schwarzenegger oznámil 10. května rozchod se Shriverovou, s níž má čtyři děti ve věku 14 až 21 let. Brzy vyšlo najevo, že příčinou rozpadu 25 let trvajícího manželství byla právě existence nemanželského syna, k níž Shriverové po všech letech, kdy ji držel v tajnosti, přiznal.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Arnold Schwarzenegger a jeho manželka Maria ShriverVideo: Reuters

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám