Hlavní obsah

Dva hasičské vozy jely k požáru téhož domu, při tom se čelně srazily

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Platte County

Pět hasičů bylo vážně zraněno, když se v pondělí časně ráno čelně srazily dva hasičské vozy. Obě záchranné jednotky byly přivolány k požáru domu ve venkovském okrese Platte County v americkém státě Missouri.

Článek

V pondělí, krátce po čtvrté hodině ráno se na místní komunikaci v okrese Platte County srazily dva hasičské vozy. Oba mířily ke stejnému požáru rodinného domu. Jeden vůz však ve tmě cíl minul a musel se vrátit zpět. Ze zatím neznámé příčiny se vozy čelně srazily.

"Pět vážně zraněných hasičů bylo převezeno do nemocnice, jeden dokonce helikoptérou. Dva hasiči byli z nemocnice propuštěni už v pondělí večer, zbylí tři jsou stále hospitalizováni, jejich zranění však nejsou život ohrožující," uvedl mluvčí šerifa v Platte County pro zpravodaj The Kanssas City Star .

Úsek silnice, kde se nehoda stala, musel být uzavřen. Havarované vozy totiž zabíraly celou šířku vozovky. Ač jednotky nakonec k požáru rodinného domu nedorazily, oheň byl uhašen a nikdo nebyl zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám