Hlavní obsah

Američanka zemřela po amatérské plastické operaci hýždí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Dvaačtyřicetiletá Američanka z Las Vegas zemřela poté, co tajně prodělala plastickou operaci hýždí, kterou jí provedli dva Kolumbijci. Zákrok probíhal v zadní místnosti prodejny obkladaček. O případu informoval deník Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Elena Carová byla krátce po operaci nalezena potácející se v agónii ulicemi Las Vegas. Krátce po převozu do nemocnice zemřela, policie čeká na výsledky toxikologických testů.

Zákrok provedli dva Kolumbijci, 55letý muž a 47letá žena, kteří se podle letenek, které u nich policisté nalezli, chystali na brzký odlet do své vlasti. Ani jeden z nich neměl licenci k provádění chirurgických zákroků ve státě Nevada, žena tvrdila, že v Kolumbii působí jako expertka na homeopatii. Oba nyní čelí podezření z vraždy.

“Tragické je, že se nejedná o ojedinělý případ, kdy lidé podstupují zákroky u údajných lékařů, kteří nemají potřebná oprávnění,” řekl šéf vyšetřovatelů z oddělení vražd. Za posledních šest let ale podle něj žádný takový případ neskončil smrtí pacienta.

Samozvaní plastičtí chirurgové u výslechu vypověděli, že ženě vpravili do hýždí gelovitou hmotu a že pacientka po proceduře normálně odešla.

Podobný případ se v USA odehrál v únoru, kdy po nezdařené operaci zemřela ve Filadelfii britská studentka. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám