Hlavní obsah

Američanka zastřelila své děti, protože odmlouvaly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tampa

Před soudcem ve floridské Tampě v pondělí poprvé stanula 50letá žena, která ve čtvrtek zastřelila své dvě nezletilé děti. Důvodem mělo být jejich údajné odmlouvání.

Článek

Policii zalarmovala matka Julie Scheneckerové. Výjezdová hlídka ženu našla v jejím domě, na šatech měla krev svého 13letého syna a o tři roky starší dcery. Vyšetřovatelům řekla, že děti odmlouvaly a ona to už nemohla dál trpět. Se zbraní ráže .38, kterou koupila pět dní před činem, plánovala zastřelit i sebe, ale nakonec tak neučinila.

Foto: Profimedia.cz

Policisté odvádějí Julii Scheneckerovou

Místní média uvedl, že Scheneckerová svého syna Beaua ve čtvrtek vezla na fotbalový trénink. Cestou ho střelila dvakrát do hlavy a pak se vrátila domů, kde našla dceru Calyx, jak řeší u počítače domácí úkol. Calyx střelila do tváře.

Otec dětí, který je vojákem, byl v době činu na služební cestě v Kataru. O vraždě dětí se dozvěděl v pátek.

První slyšení před soudcem bylo plánováno na sobotu, ale bylo odloženo na pondělí, protože Scheneckerová skončila v nemocnici. Soudce zamítl možnost propuštění na kauci a doplnil, že počká na psychiatrický posudek. Není jasné, zda žena není delší dobu nemocná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám