Hlavní obsah

Žena, která v USA před 23 lety unesla dítě, se vydala policii

New York

Ve Spojených státech v neděli skončilo pátrání po Ann Pettwayové, ženě podezřelé z únosu dítěte před 23 lety, informovala agentura AP. Na skutečnost, že byla unesena, přišla Carlina Whiteová sama.

Foto: Profimedia.cz

Carlin Whiteová, kterou jako 19denní unesli z nemocnice.

Článek

Whiteová byla unesena z nemocnice v newyorském Harlemu, když jí bylo 19 dní. [celá zpráva]

V zařízení byla proto, že měla horečku. Dívku jako Nejdru Nanceovou vychovala rodina Pettwayových v Bridgeportu, který se nachází jen zhruba 70 kilometrů od bydliště jejích pravých rodičů.

Whiteová měla celý život pocit, že do rodiny nepatří. Podezření zesílilo, když jí nebyli schopni ukázat rodný list nebo číslo pojištěnce. Začala tedy pátrat a zjistila, že je na seznamu hledaných osob. Přes úřady nakonec zjistila, že její rodiče žijí v New Yorku a vrátila se k nim.

„Jsem tak šťastná, ale zároveň je to zvláštní, protože všechno je úplně nové. Je to jako, když se znovu narodíte,“ řekla Whiteová minulý týden deníku New York Post.

Policie od minulého týdne pátrala po Ann Pettwayová, která je z únosu dívky před 23 lety podezřelá. Nakonec se Pettwayová v neděli sama přihlásila na policejní stanici v Bridgeportu. V pondělí ji čeká první slyšení před soudcem, kde si vyslechne obvinění z únosu.

Proč dívku unesla, není zatím jasné.

Foto: Profimedia.cz

Ann Pettwayová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám