Hlavní obsah

Michael Douglas se zbavil nádoru v krku

Americká filmová hvězda Michael Douglas je na cestě vyléčit se z rakoviny. V předtočeném rozhovoru pro televizi NBC uvedl, že nádor, který měl v krku, je pryč.

Foto: Profimedia.cz

Michael Douglas na snímku z minulého týdne

Článek

„Cítím se dobře. Ulehčilo se mi. Nádor je pryč,“ řekl během rozhovoru, jenž se bude vysílat koncem měsíce. Šestašedesátiletý Douglas by tedy měl podle svých slov rakovinu porazit.

„Myslím, že to ještě není konečná euforie, bude to chtít ještě pár měsíců kontrol. V tom uplynulém půl roce to ale byla divoká jízda,“ poznamenal herec.

Douglas uvedl, že během chemoterapie shodil přes 14 kilogramů, ale od té doby už více než pět kilo nabral zpět. „Cpu se jako zvíře,“ přiznal herec a doplnil, že zároveň znovu začal cvičit.

Douglas informoval o tom, že má rakovinu v pokročilém stadiu, loni v srpnu.

Herec a producent Michael Douglas je držitelem množství cen včetně dvou Oscarů. Je ženatý, s herečkou Catherine Zeta-Jonesovou má desetiletého syna Dylana a sedmiletou dceru Carys. Z prvního manželství má ještě syna Camerona, jemuž je 32 let.

Reklama

Související témata:

Související články

Herec Michael Douglas má nádor v krku

Americkému herci a producentovi Michaelu Douglasovi lékaři diagnostikovali nádor v krku, uvedla to v pondělí agentura Reuters s odvoláním na magazín People....

Výběr článků

Načítám