Hlavní obsah

U New Yorku nalezli čtyři ženská těla, pátrají po sériovém vrahovi

– New York
Novinky,

Poté, co byla na pláži na Long Islandu nalezena těla čtyř žen, začala newyorská policie spolu s FBI pátrat po sériovém vrahovi, uvedla CNN. Obává se, že obětí, které zatím nebyly identifikovány, by mohlo být více.

Článek

„Účastnil jsem se schůzky svých mužů s newyorskou kanceláří FBI kvůli obavám poté, co byla během několika dnů objevena čtyři těla na pláži Giglo,“ sdělil CCN ve středu večer suffolkský policejní komisař Richard Dormer.

První tělo bylo objeveno v sobotu, další tři pak při prohledání pláže a jejího okolí v pondělí.

Všechna těla byla nalezena na asi 400 metrů dlouhém úseku Oak Beach. „To naznačuje, že je tam pohodila stejná osoba nebo osoby,“ řekl Dormer. Policie nevylučuje, že ženy byly zabity jinde.

Podle něj policie pracuje s hypotézou, že jde o dílo sériového vraha, ale zatím ještě nemá dost důkazů, aby to mohla potvrdit.

Těla jsou v různém stadiu rozkladu, nejméně jedno z nich tam leželo dva roky.

Policie pátrala po nezvěstné prostitutce 

První tělo bylo objeveno, když policie zahájila pátrání po nezvěstné 24leté prostitutce Shannon Gilbertové, která byla naposledy viděna 1. května. Se svým klientem se setkala na Ohnivém ostrově vzdáleném asi míli od Oak Beach. Jeden z obyvatel městečka Gustav Coletti říká, že 1. máje v pět ráno na jeho dveře klepala mladá žena a prosila o pomoc s tím, že ji někdo pronásleduje.

Coletti zavolal policii a nechal dívku utéci za svůj dům. U jeho domu pak zastavilo SUV s asijským řidičem, který říkal, že hledá ženu, jenž se ztratila z večírku. Ukázal mu, kam žena běžela. Když mu ale řekl, že už volal policii, tak mu řidič odvětil: „To se nemělo stát.“

Další obětí by mohla být 22letá Megan Watwermanová z Maine, která je už nějakou dobu nezvěstná.

Reklama

Výběr článků

Načítám