Hlavní obsah

Muž šel s pistolí pomstít vyhození manželky z floridské školy, zastřelil se sám

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Panama City

Úterní zasedání školní rady ve floridském Panama City bylo mimořádně dramatické. Přišel na něj 56letý Clay Duke, který vytáhl pistoli a ohrožoval celou radu. Vadilo mu, že jeho žena byla školní radou vyhozena z místa. Zbraň nakonec obrátil proti sobě, uvedl web jcfloridian.

Článek

Při zasedání rady naráz Duke přišel na stupínek, na tabuli nastříkal velké "V" v kruhu a vytáhl pistoli. Namířil ji na školního superintendanta Billa Husfelta, který situaci popsal slovy: „Byla to pistole ráže .45, ale byla tak velká, že když ji na mne namířil vypadala jako brokovnice.“

Podle něj se Duke celou dobu usmíval a několikrát zopakoval: Dnes zemřu. Pak vypálil několik ran. Mířil na Husfelta, ale nezasáhl ho, ani nikoho jiného.

Když vyprázdnil zásobník, vrhla se na něj členka školní rady. On ji povalil a během další hádky vypálil další rány. To už mířila na místo policie. Původně se předpokládalo, že Duka zabila policejní střela, ale záběr videa potvrdil, že spáchal sebevraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám