Hlavní obsah

Argentinec znásilňoval 30 let dceru, měl s ní deset dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buenos Aires

V Argentině byl zatčen dvaašedesátiletý muž, který 30 let znásilňoval svou dceru a zplodil s ní deset dětí. Ve středu to oznámila agentura AFP s odvoláním na argentinské soudní zdroje. Venkovan z provincie Santa Fe v centrální části Argentiny byl obviněn z "opakovaného sexuálního zneužívání", za což může jít do vězení až na 20 let.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Argentinec skončil ve vězení kvůli krádeži dobytka.

Článek

Třiačtyřicetiletá žena oznámila, že byla otcem znásilňována od svých 13 let v rodinném domě ve vesnici Nicanor Molinas (asi 600 kilometrů severně od hlavního města Buenos Aires) v centrální části země.

Z deseti dětí, které se narodily z incestu, jedno zemřelo. Oběť, jejíž jméno zveřejněno nebylo, dlouho váhala s udáním úřadům, jelikož jí otec vyhrožoval. Když byl zatčen kvůli krádeži dobytka, podala trestní oznámení.

"Obviněný činy popírá, ale zkoušky DNA potvrdily jeho otcovství," sdělil soudce Virgilio Palud a dodal s narážkou na případ Rakušana Josefa Fritzla: "Je to jednoznačně horší, než co se dělo v Rakousku."

Fritzl byl loni v březnu odsouzen na doživotí za to, že 24 let znásilňoval svou dceru a způsobil smrt jednoho ze sedmi dětí, které s ní zplodil.

Loni v květnu otřásl Argentinou podobný případ v Mendoze na západě země. Tehdy sedmašedesátiletý Argentinec byl zatčen za těžké a opakované sexuální zneužívání, jehož se dopouštěl na jedné ze svých dcer. Z tohoto "vztahu" porodila sedm dětí.

Reklama

Výběr článků

Načítám