Hlavní obsah

Muž pronásledoval únosce a zachránil osmiletou dívku

– Fresno

Devětadvacetiletý Victor Perez je novým hrdinou Kalifornie. V úterý se mu podařilo zachránit unesenou osmiletou dívku přímo z rukou jejího únosce. Perez ho donutil, aby zastavil auto, ve kterém se svou obětí ujížděl, a dívku z vozu vytáhl.

Článek

Perez se o únosu ve své čtvrti ve Fresnu dozvěděl z médií. Dívka byla unesena, když si venku hrála s kamarádkami, uvedl server msnbc.com.

Perez na ulici zahlédl auto, které odpovídalo popisu únoscova vozu z médií. Naskočil do svého auta a začal únosce stíhat. Několikrát se jej pokoušel vytlačit ze silnice, aby zastavil. V kabině auta také zahlédl unesenou dívku.

Neustále kolem auta s únoscem kroužil, až jej přinutil zastavit. Dívku vytáhl z kabiny, celá se třásla. „První věc, kterou mi řekla, bylo, že se bojí,“ uvedl Perez.

Vůbec jsem neměl strach a nemyslel jsem při tom na sebe
zachránce Victor Perez

Policisté potom zatkli únosce, čtyřiadvacetiletého Gregoria Gonzalese, člena pouličního gangu Bulldogs. Dívka byla převezena do nemocnice, podle policejního mluvčího byla sexuálně napadena.

„Měl jsem jen sekundu na rozmyšlení, zda zavolat na 911 nebo se za autem vydat,“ řekl Perez ABS News. „Rozhodl jsem se jet za ním a můj bratranec zatím 911 vyťukal sám,“ dodal.

„Vůbec jsem neměl strach a nemyslel jsem při tom na sebe. Myslel jsem jen tu dívku, že se musí dostat do bezpečí,“ řekl hrdina Perez.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám