Hlavní obsah

Matka s přítelem poutala své dítě lepicí páskou ke zdi

Novinky, Vladimír Michna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lincoln

Dvouleté dítě přivázala jeho mladá matka s přítelem průmyslovou lepicí páskou ke zdi. K otřesnému případu došlo poblíž Lincolnu v americké Nebrasce. V pátek je soud poslal do vězení a dítě do opatrovnické péče.

Článek

Osmnáctiletá Jayla Hammová s devatenáctiletým přítelem Cordem Honeaem se bavili tím, že batole přivázali několikrát ke zdi. Připoutali mu páskou ruce, nohy i celé tělo.

Soud v pátek odsoudil matku dítěte na deset dní do vězení s dvouletou podmínkou. Dítě bylo umístěno do státní opatrovnické péče, uvedl Daily Mail.

Přítel matky dostal 60 měsíců vězení za úmyslné týrání dítěte. Byl ještě odsouzen také za jiné delikty, jako loupeže a držení zbraní.

Dělali to pro svou zábavu

Šokující počínání si navíc fotili, snímky se v pátek objevily v médiích. Pro dítě bylo navíc nepříjemné, že průmyslová lepicí páska byla přilepena přímo na jeho kůži. Pár také přilepil na stěnu nádobu s pitím, ze které dítě rádo pilo, ovšem do takové výšky, aby na ni nedosáhlo.

Matka dítěte po několika dnech ukázala fotografie kamarádce, která okamžitě zavolala policii. Ta poté zajistila fotoaparát, který obsahoval snímky týraného dítěte.

Tvář dítěte na zveřejněných fotografiích je rozmazána, policie nicméně tvrdí, že dítě bylo viditelně stresované a plakalo.

Policisté také uvedli, že pár mladých lidí, kteří byli „v ráži po noční party“, dítě přivazovali pro vlastní zábavu, nikoli jako trest.

„Nemůžu uvěřit, co se to v těch dnech stalo. Beru za to však plnou zodpovědnost. Považuji to za velmi znepokojující,“ řekl Honea u soudu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám