Hlavní obsah

Student spáchal sebevraždu, spolužáci ho nafilmovali při styku s mužem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New Jersey

Osmnáctiletý homosexuální student spáchal sebevraždu skokem z mostu v New Jersey poté, co jeho spolužáci zveřejnili na internetu tajně pořízený záznam jeho sexuálního styku s jiným mužem. Uvedla to agentura AP s tím, že dvojice studentů byla obviněna z protiprávního filmování.

Článek

Peněženka Tylera Clementiho byla na mostě George Washingtona nalezena minulou středu. Dvojice svědků uvedla, že viděla někoho, jak z mostu skáče do řeky Hudson. Clementiho tělo nebylo nalezeno.

„Tyler byl skvělý muzikant. Jeho rodina nemá pro svůj zármutek slov,“ uvedl její právník Paul Mainardi.

Dvojice spolužáků nafilmovala Clementiho při styku s mužem na kolejích při Rutgersově univerzitě. Jeden z nich s Tylerem bydlel na pokoji, jeho komplicem byla dívka. Záznam umístili na internet.

Spolubydlící Dharun Ravi navíc k tomu připsal: „Spolubydlící mě požádal, jestli by mohl mít volný pokoj do půlnoci. Odešel jsem za Molly a zapnul webkameru. Sledoval jsem ho, jak si užívá s chlapem. Fuj.“

O dva dny později avizoval na internetu, aby se zájemci večer připojili. „Je to tady znovu,“ avizoval další záznam.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám