Hlavní obsah

Matka zamkla děti v přístěnku a odešla na 10 hodin, dvě zemřely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indianapolis

Policisté v americkém Indianapolis zatkli osmadvacetiletou Edyan Farahovou, která nechala v bytě zemřít dvě ze svých pěti dětí. Zavřela je v přístěnku a šla ke kamarádce. Vrátila se za deset hodin. Dvě z nich v těsném prostoru nepřežily.

Článek

Žena je obviněna, že zavinila smrt pětiletého Zuhura Faraha a tříleté Zakarije Farahové. Zbylé tři děti ve věku sedm, pět a jeden rok jsou v náhradní péči.

Žena své potomky zavřela v malé místnosti o velikosti 1,8 metrů krát 0,5 metru a před dveře dala postel, aby se děti nemohly dostat ven. Odešla ke kamarádce a vrátila se za deset hodin.

Když přístěnek otevřela, byly dvě děti mrtvé, odnesla je do přízemí domu, pomoc ale nezavolala. Chovala se divně, když k ní domů chtěl přijít na návštěvu jeden z příbuzných. Ten také zahlédl na gauči mrtvá těla dětí a zavolal pomoc.

"Je to jeden z nejsmutnějších případů, jaké jsem viděl. Děti tam možná byly zavřeny mnohem déle a pravděpodobně ne poprvé," řekl policista Jeff Duhamell.

Úřad na ochranu dětí sdělil, že v rodině nikdy neřešil žádný problém. Sousedé ale tvrdí, že rodina nežila úplně běžným způsobem, děti často křičely a byly hubené. Podle úřadů ale nebyly podvyživené.

Rodina pochází ze Somálska, manžel obviněné ženy byl právě v této africké zemi, po události je ale na cestě zpět do USA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám