Hlavní obsah

Američanovi udělala žena špatně vajíčka, tak zastřelil ji, dceru a tři sousedy

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jackson

K hrůznému masakru došlo v sobotu v americkém Jacksonu ve státě Kentucky, kde 47letý Stanley Niece zastřelil brokovnicí pět osob a nakonec obrátil zbraň i proti sobě. Důvodem jeho střelby byla údajně vajíčka, která mu připravila jeho žena ke snídani. Obyvatelé ze čtvrti plné obytných přívěsů tvrdí, že se muž vždy choval násilnicky a byl problémový.

Článek

Stanley Neace se po ochutnání vajíček chopil brokovnice a začal nahánět svou manželku Sandru (54). Pronásledoval ji až do přívěsu sousedů, kde ji zahnal do rohu a zastřelil. Informoval o tom Daily Record.

Po zastřelení své ženy se Neace rozhlédl po karavanu a postupně postřílel tři svědky svého činu - Dennise Turnera (31), Teresu Fugateovou (30) a Tammy Kilbornovou (40). Ve vzteku také zastřelil svou nevlastní dceru Sandru (28).

Hrozilo mu vystěhování

Neace poté namířil zbraň na sedmiletou dceru již zastřelené sousedky Teresy Fugateové. Ta ho nakonec uprosila a on spoušť nezmáčkl. Dívenka však viděla svou matku umírat. Poté odešel Neace do svého karavanu a zastřelil se.

Policisté nyní vyšetřují, proč jednal muž, který žil už dlouhou dobu na státní podpoře, tak agresivně. Domnívají se, že se na něm mohly projevit nervy z toho, že mu hrozilo vystěhovaní z karavanu, protože se agresivně choval k sousedům. Ti si na něj několikrát stěžovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám