Hlavní obsah

Vdova oblékla tělo manžela do nejlepších šatů a žila s ním deset let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wyalusing

Jedenadevadesátiletá Američanka Jean Stevensová žila přes deset let v domě spolu s nabalzamovaným tělem svého manžela Jamese a ostatky své sestry dvojčete June, která zemřela loni v říjnu. Obě těla nalezla policie minulý měsíc v jejím příbytku v pensylvánském Wyalusingu.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Je pro mě velmi těžké přijmout smrt,“ vypověděla žena na policii, která prohledala její dům na základě udání svědka. Vyšetřování ukázalo, že žena ovdověla před více než deseti lety, nechala tělo svého manžela vykopat z hrobu, nabalzamovat, oblékla je do tmavého obleku, bílého trička a pletené kravaty a uložila je v garáži na pohovku.

„Mohla jsem se na něj dívat, mluvit s ním. Někteří lidé se cítí divně, ptají se ‚Proč se chceš dívat na mrtvolu?‘ Ale pane na nebi! Já o smrti uvažuji jinak,“ uvedla Stevensová.

Podobně zacházela i se svou sestrou dvojčetem, která zesnula před necelým rokem.

„Když uložíte tělo do hrobu, je to věčné sbohem. Takto jsem se jí mohla dotýkat, dívat se na ni a hovořit s ní,“ řekla žena. Svou sestru uložila do šatny a nastříkala drahým parfémem. „Vešla jsem, mluvila a nevzpomněla si. Dala jsem jí proto brýle. To spravilo její obličej, byl to rozdíl.“

Reklama

Výběr článků

Načítám