Hlavní obsah

Zfetovaní rodiče nabízeli před supermarketem kojence

Novinky,
Salinas

V noci z úterý na středu zadržela policie v kalifornském městě Salinas rodiče, kteří se před supermarketem Wal-mart pokoušeli prodat svou šestiměsíční dcerku. Dvěma ženám ji nabízeli za 25 dolarů, napsala agentura AP.

Článek

Mluvčí policie v Salinas Lalo Villegas ve čtvrtek potvrdil, že ve středu v jednu hodinu byli zadrženi ve svém bytě 38letý Patrick Fousek a jeho dvacetiletá družka Samantha Tomasiniová.

Zasahující Tracy Moffino pro list San Jose Mercury doplnil, že Fousek držel dítě v náručí na parkovišti u Wal-martu. Dvě ženy v 19:20 požádal, jestli by mu nepůjčily mobilní telefon. Pak jim nabídl dítě za 25 dolarů. Obě ženy si nejprve myslely, že je to vtip, když ale trval na svém a předal jim dítě, vrátily mu je a zavolaly policii.

Po příjezdu policie byl už Fousek pryč. Odjel autem, ve kterém čekala jeho družka. Obě ženy však poskytly přesný popis vozu, díky čemuž policie pár vypátrala.

Zadrželi je v domě, kde bydleli. Oba už byli pod vlivem amfetaminu. Matka kojila, i když brala drogy, proto jí bylo dítě odebráno a dáno do ústavu. Oba zadržení byli už v minulosti trestáni za drogové delikty.

V současném případu zatím ještě nebyli obviněni a není proto možné určit, jak vysoký trest jim hrozí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám