Hlavní obsah

Texasan zmasakroval manželku motorovou pilou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dallas

Americká policie pátrá na předměstí Dallasu po 49letém José Fernandu Coronovi, který byl obviněn, že své 44leté ženě Marii uřízl hlavu motorovou pilou, napsal deník Los Angeles Times.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Bezhlavé tělo 44leté matky šesti dětí bylo v pondělí objeveno na ulici nedaleko domu, kde žila s manželem. Krvavá stopa se táhla k jejímu domu. V bílém pick-upu před domem našli dvě zakrvácené motorové pily, jedna z nich ještě běžela. Byly v nich kusy tkáně.

Policejní kapitán Kevin Deaver byl šokován: "Za dvacet let ve sboru jsem nic takového neviděl." V úterý potvrdil, že pily byly při vraždě použity.

Tělo matky identifikovala dcera Carla. Její manžel Freddie Arellano policii řekl, že mu Corona volal a sdělil mu, co spáchal, že "to udělal, že ji zabil a že odtáhl její tělo k vedlejšímu vchodu".

Soud vydal na Josého Coronu zatykač. Lewisvillská policie požádala o pomoc při pátrání federální úřady. Corona si půjčil zlatý dvoudveřový pick-up Ford Ranger z roku 1991 na testovací jízdu a dosud ho nevrátil. Pravděpodobně odjel z města.

Podle policejního Deavera měli manželé rozepře. Potvrdili to i sousedé. José Corona měl čistý trestní rejstřík, dodal Deaver.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám