Hlavní obsah

Patnáctiletá Američanka prodala sedmiletou sestru mužům na party

Novinky, ČTK, aš, Daily Telegraph

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trenton

Ve vězení skončila patnáctiletá Američanka z Trentonu ve státě New Jersey, protože prodala svou nevlastní sedmiletou sestru na večírku skupině mužů, kteří ji znásilnili. Zneužitá dívka skončila v nemocnici. Zadržená bude souzena jako dospělá.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Patnáctiletá dívka byla obviněna ze sexuálního útoku a z provozování prostituce. Trentonský policejní kapitán Joseph Juniak případ označil za nevídaný: „Mluvíme o dítěti, které řeklo své sestře, aby šla do bytu a nechala lidi ji znásilnit.“

Sedmiletá dívka chtěla v neděli po obědě doprovodit svou nevlastní sestru na večírek, protože se obávala o její bezpečnost. Starší dívka toho ale využila ve svůj prospěch. Vyzývala svou sestru, aby se nebála a nechala se od mužů osahávat.

„Z osahávání to přešlo v sexuální útok a znásilnění,“ uvedl kapitán trentonské policie Joseph Juniak.

Patnáctiletá dívka od mužů přijala peníze a zřejmě znásilňování přihlížela. Muži přitom holčičce hrozili, že ji zabijí, pokud bude klást odpor nebo pokud o znásilnění někomu řekne.

Sedmiletá dívka pak se slzami v očích byt opustila. Domů ji dovedly dvě cizí ženy. Tam řekla, co se jí přihodilo. Matka ji nechala převést do nemocnice. To už po dívce pátrala policie. Když se nevrátila do 16:30, rodiče ji ohlásili jako nezvěstnou.

Když policie dopadla patnáctiletou dívku, ta vše potvrdila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám