Hlavní obsah

Američan je obviněný, že znásilnil a půl roku věznil třináctiletou

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buffalo

Předběžné slyšení čeká ve čtvrtek u soudu 26letého Američana Michaela J. Abdallaha, který čelí obvinění, že znásilnil a půl roku věznil 13letou dívku, která byla na útěku. Obvinění popírá, prý chtěl dívce jen pomoci, uvádí CNN.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Abdallah byl zadržen minulý pátek, když policie provedla razii v jeho domě kvůli podezření, že zneužívá děti.

Policie z Buffala uvedla, že Abdallah věznil dívku ve svém bytě půl roku od července do prosince v místnosti bez dveří. Podle mužů zákona s ní měl nejméně stokrát sex. Mluvčí policie Michael DeGeorge ještě dodal, že ji Abdallah, který je svobodný, nutil, aby mu hlídala jeho ročního syna, o kterého se staral.

Policie neuvedla, jak se dívce podařilo utéci, kde se nachází a proč Abdallaha zadržela až po takové době od jejího útěku.

Přátelé Abdallaha se obvinění diví. Podle nich měl samaritánské sklony. Jeho sousedka, dvacetiletá Alicia Bellausová, tvrdí, že dívku nevěznil. „Mike ji vždycky nechal kamkoli zavolat, předpokládám, že to byla její teta, aby jí řekla, že se jí daří dobře. Podle toho, co já vím, její matka a teta věděly, kde se dívka nachází.“ Velmi se podivovala i faktu, že dívce bylo 13, sama jí řekla, že je jí sedmnáct nebo osmnáct. „Když jsem se na ní podívala, byla psychicky velmi vyspělá a mysleli byste si, že je starší než třináct.“

Reklama

Výběr článků

Načítám