Hlavní obsah

Vítěze miliónového jackpotu zřejmě pohřbili na Floridě pod betonem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plant City

Americká policie našla ve čtvrtek ve floridském Plant City lidské ostatky, které by mohly patřit nezvěstnému Abrahamovi Shakespearovi, který před čtyřmi lety vyhrál 31 miliónů dolarů v loterii. Nezvěstný je od 9. listopadu loňského roku Tělo, které ještě nebylo identifikováno, bylo nalezeno v domě pod nově přidanou vrstvou betonu, uvedla CNN.

Foto: Kevin Bartram, Reuters

Policie prohledává pozemek.

Článek

Shakespeare, který pracoval jako řidič nákladního auta, v roce 2006 vyhrál v loterii 31 miliónů. O rok později vyhrál u soudu proces, v němž ho kolega obvinil, že vítězný tiket ukradl z peněženky, když vezli maso pro restaurace v Miami.

Pomocníci šerifa nalezli tělo na základě tipu. Šerif David Gee uvedl, že ostatky se již opatrně vyprošťují a čeká se na potvrzení totožnosti. Gee si myslí, že jde skutečně o nezvěstného výherce: „Máme údaje, že by tam mohl být.“ Na oblast se vyšetřovatelé zaměřili poté, co dospěli k závěru, že hledaný může být po smrti „kvůli možným motivům".

Ve středu policie prozkoumala nové betonové desky kolem podezřelého domu. Ve čtvrtek byly nalezeny ostatky pohřbené v hloubce 150 centimetrů pod povrchem.

Příbuzní nahlásili 9. listopadu policii, že je Shakespeare nezvěstný. Neviděli ho od dubna. Šerif sousedního okrsku Grady Judd si původně myslel, že výherce najde naživu a že se jen chtěl schovat před těmi, kdo po něm chtěli peníze.

„Jak ale vyšetřování pokračovalo, informace, které jsem získali, nás vedly k přesvědčení, že ho mohla potkat předčasná smrt," uvedl.

Pokud se potvrdí, že tělo je Shakespeara, bude se případ šetřit jako vražda.

Reklama

Výběr článků

Načítám