Hlavní obsah

Dívku Playboye našli ohořelou v kontejneru

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miami

Ohořelé pozůstatky těla modelky Pauly Sladewski objevili v jednom z kontejnerů v americkém Miami. Tělo bylo spálené doslova na troud, a tak musela být modelka identifikována podle dentálních záznamů. Šestadvacetiletá žena žijící v Los Angeles byla v Miami na dovolené se svým přítelem Kevinem Klymem. Ten tvrdí, že je událostí zdrcen a jakoukoliv vinu kategoricky popírá.

Článek

Modelka a striptérka Paula Sladewski byla naposledy viděna v neděli v sedm hodin ráno v podniku Space, několik hodin po hádce se svým 34letým přítelem Klymem. Dvojice odletěla do Miami na novoroční koncert zpěvačky Lady Gaga a poté trávili celý víkend po barech a nočních klubech.

V brzkých ranních hodinách v neděli byla dvojice spatřena při hádce v klubu Space, přičemž Klym byl během noci vyhozen z klubu ochrankou. Jeho přítelkyni bylo umožněno zůstat, ačkoli Klym tvrdil ochrance, že je extrémně opilá. Paula Sladewski se nenamáhala jít ven za svým přítelem a v klubu zůstala. Kevin Klym tvrdí, že poté se vrátil do hotelu Miami Beach a již ji více neviděl.

Ještě téhož dne přišel Klym na policii s tím, že svou přítelkyni pohřešuje. O několik hodin později nahlásil někdo na policii hořící popelnici v menší postranní ulici v severní části Miami. Tam byly objeveny ohořelé pozůstatky modelky. Tělo bylo však zcela spálené, a tak teprve ve čtvrtek policisté potvrdili, že pozůstatky doopravdy patřily modelce.

Přítel mezi podezřelými

Mluvčí tamějších policejních jednotek Neal Cuevas uvedl, že bylo tělo spáleno takovým způsobem, že byla identifikace mrtvoly zcela nemožná. Uvedl, že se policie domnívá, že byla modelka zavražděna již předtím, než někdo její tělo zapálil. Příčina smrti není zatím známá.

Vyšetřovatelé potvrdili, že je Klym mezi podezřelými, avšak to je vzhledem k tomu, že se té noci s partnerkou pohádal, velmi logické. Jeho právní zástupce Marc Beginin uvedl, že jeho mandant v době, kdy byla pohřešovaná, nechal vytisknout letáky s její fotografií, které vylepil v okolí. Uvedl, že je jeho klient zdevastován a utrpěl vážné trauma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám